20px
Exotic beach
Exotic beach

Cuba: Întâlnire cu Localnicii

Cuba, o bijuterie a Caraibelor, te invită să explorezi viața autentică a localnicilor.

Fiecare zi începe cu ritmuri de muzică salsa și dans pe străzi însorite. Oamenii cu zâmbete calde se adună în piețe aglomerate pentru a cumpăra produse proaspete și pentru a savura un espresso tare. Familia și prietenii sunt fundamentul societății cubaneze, cu întâlniri frecvente și discuții pasionale despre politica și cultura bogată a țării. Arhitectura istorică, plajele de nisip fin și mașinile clasice din anii '50 adaugă un farmec special vieții cotidiene.

În Cuba, vei simți autenticitatea și pasiunea localnicilor pentru viață.

width: 100%, height:3px
Circuite cu ghid în Cuba: Descoperă cu pasiune!

Cuba, o destinație plină de mister și istorie, te așteaptă să-i explorezi frumusețea autentică alături de ghizi.

Cu pasiune și expertiză, ghidul nostru te va conduce prin străzile pline de culoare ale Havana-ului, îți va dezvălui secretele vechilor orașe coloniale și te va introduce în cultura vibrată a insulei.

Fii pregătit pentru aventuri neașteptate și pentru o imersiune autentică în viața cubaneză. Descoperă locuri ascunse, savurează mâncăruri tradiționale delicioase și bucură-te de ritmurile de samba în mijlocul unui carnaval vibrant.

Alege să explorezi Cuba cu un ghid alături și lasă-te purtat într-o călătorie plină de magie și cunoaștere. Apasă butonul de mai jos pentru a descoperi ofertele noastre speciale pentru circuite cu ghid în Cuba. Aventura ta cubaneză începe aici! 

Ce poti face in Cuba?
Havana

detalii

Havana

Capitala vibrantă a Cubei, Havana este un amestec captivant de istorie și modernitate. Străzile sale pline de culoare, pline de clădiri coloniale bine conservate și mașini retro, te duc într-o călătorie în timp. Explorează Malecón-ul, faleza ce înconjoară orașul, ascultă muzica live din barurile locale și vizitează Fabrica de Rom Havana Club pentru o degustare autentică.

Varadero

detalii

Varadero

Această fâșie de paradis cu plaje cu nisip fin și apă cristalină este o destinație perfectă pentru relaxare. Oferă o gamă variată de sporturi nautice, dar nu rata o plimbare într-un carucior tras de cai pe străzile sale pitorești.

Trinidad

detalii

Trinidad

Un oraș istoric cu o atmosferă fermecătoare, Trinidad te ademenește cu străzi pietruite și clădiri coloniale bine păstrate. Vizitează Muzeul Romului, descoperă arta locală la Galeria de Arte și bucură-te de ritmurile de muzică cubaneză în Plaza Mayor.

Valle de Viñales

detalii

Valle de Viñales

Această regiune montană captivantă este cunoscută pentru peisajele sale spectaculoase de dealuri acoperite de vegetație, peșteri impresionante și plantații de tutun. Ia parte la o drumeție prin vale, călărește un cal și explorează peșterile impresionante, cum ar fi Peștera del Indio.

Cienfuegos

detalii

Cienfuegos

Cunoscut și ca "Perla Sudului," Cienfuegos te încântă cu influențele sale franceze și arhitectura remarcabilă. Vizitează Parcul José Martí, catedrala Cienfuegos și contemplă vederea de la Castillo de Jagua.

Santiago de Cuba

detalii

Santiago de Cuba

Al doilea cel mai mare oraș din țară este un centru cultural și muzical important. Descoperă Casa de la Trova pentru muzică tradițională cubaneză, vizitează Castillo de San Pedro de la Roca pentru o priveliște spectaculoasă și sărbătorește la Carnavalul Santiago de Cuba, unul dintre cele mai mari și mai animate carnavale din lume.

Camagüey

detalii

Camagüey

Cu străzi labirintice și arhitectură autentică, Camagüey te cucerește cu un farmec autentic. Explorează Plaza del Carmen, un centru vital al orașului, și asistă la spectacole de dans și teatru local la Teatro Principal.

Cayo Coco

detalii

Cayo Coco

Situată în partea de nord a Cubei, această insulă tropicală te ademenește cu plaje cu nisip alb și ape limpezi. Cayo Coco este un paradis pentru iubitorii de scufundări și snorkeling, iar aici te poți relaxa într-unul dintre complexurile turistice de lux și te poți bucura de servicii premium.

20px

 

 

Suntem aici pentru a transforma visurile tale de vacanță în realitate.

Echipa noastră dedicată este pregătită să creeze pentru tine experiențe unice și personalizate. 

Lasă-ne să construim împreună cea mai frumoasă vacanță a vieții tale. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să facem realitatea viselor tale de călătorie. Cu un simplu pas, poți porni într-o călătorie extraordinară.
Completează formularul și începe aventura ta acum!

Vacanțe Personalizate: Creează-ți aventura de vis!

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.
Solicita oferta