Descopera diversitatea și eleganța stațiunilor de ski din Italia!

Italia oferă o experiență de schi uimitoare, cu stațiuni pitorești în Alpii italieni, Dolomiți și Apenini. Aici, te poti bucura de pârtii variate pentru toate nivelurile de experiență, facilități moderne și atmosfera autentic italiană. Dacă esti în căutarea aventurii pe pârtii perfecte, gastronomiei italiene rafinate și unei atmosfere montane autentice, atunci Italia este destinația ta perfectă pentru vacanța de iarnă.

Bine ai venit în lumea captivantă a skiului italian!

width: 100%, height:4px
width: 100%, height:4px

Intrebari frecvente

Ce solutii am daca domeniile schiabile sunt inchise? Garantia zapezii

În cazul în care domeniile schiabile incluse în skipass-ul rezervat sunt închise cu cinci zile înainte de începerea călătoriei (ziua sosirii) din cauza lipsei de zăpadă - cel mai înalt punct al domeniului schiabil trebuie să fie la cel puțin 1.900 m deasupra nivelului mării - puteţi schimba rezervarea, fără nici un cost adiţional pentru modificare, cu un sejur pentru aceeaşi perioadă (în măsura în care există locuri libere, preţul sejurului este în acest caz cel al noului sejur de la data modificării, nu se aplică reduceri Last-Minute sau alte promoţii temporare. Valabil pentru călătorii între 01.01 şi 15.03).

Pentru a profita de această garanţie vă rugăm să intraţi în contact cu noi la data indicată (5 zile înainte de check-in)

Pot sa anulez si sa fac modificari fara penalizari?

Puteți anula gratuit rezervarea în termen de 5 zile de la data rezervării, atâta vreme cât check-in-ul este peste mai mult de 6 săptămâni (42 de zile). Această posibilitate se oferă doar o singură dată de client sau grup de călători şi doar dacă vacanţa nu a fost modificată.

Dacă check-in-ul este în mai puţin de 6 săptămâni (începând cu 41 de zile înainte) se calculează costuri de anulare in acord cu Contractul cu Turistul.

Care sunt avantajele tarifului Flex-Option?

Începând de acum, puteți adăuga la marea majoritate a cazărilor noastre și o Flex-Option. Aceasta vă permite să anulați comanda sau camere individuale in ea fără probleme, sau să modificați o dată comanda pentru alta cazare sau perioadă. Și aceasta până la 32 sau chiar 16 zile înainte de check-in!

Dacă această posibilitate există la unitatea de cazare dorită și dacă Flex-Option este valabilă până la 32 sau 16 zile înainte de check-in, precum și prețul exact pentru opțiune, aflați în procesul de rezervare.

În procesul de rezervare la punctul "Extra" puteți selecționa și Flex-Option. Prețul acesteia se calculează automat, în funcție de prețul total al serviciilor. Puteți să vă asigurați tariful deja de la 49 €!

După încheierea comenzii primiți confirmarea/factura și plătiți de acord cu scadențele indicate prețul inclusiv taxa pentru Flex-Option.

Dacă doriți să anulați sau să modificați rezervarea, colaboratorii noștri vor lua automat în considerare Flex-Option.

Pot sa modific rezervarea fara costuri suplimentare?

Dacă doriţi să modificaţi rezervarea la un alt hotel sau o altă perioadă, puteţi face această modificare fără taxe până la 6 săptămâni înainte de check-in, cu condiţia ca noua rezervare să nu aibă durata sau numărul de participanţi mai reduse. Preţul sejurului este în acest caz cel al noului sejur la data modificării, nu se aplica reduceri Las-Minute sau din alte promoţii temporare.

Dacă check-in-ul este în mai puţin de 6 săptămâni (începând cu 41 de zile înainte) se calculează costuri de modificare de acord cu Contractul cu Turistul.

Cum ma asigur ca partiile de ski sunt functionale?

În ceea ce privește starea pârtiilor de ski, suntem aici să vă asigurăm că puteți verifica în timp real condițiile acestora. În detaliile fiecărui pachet de ski pe care îl selectați, veți găsi un link către camerele live de pe pârtie. Aceste camere web vă permit să verificați în orice moment cum arată pârtiile, nivelul de zăpadă și condițiile meteo. Astfel, puteți avea încredere că veți beneficia de cele mai bune condiții de schi în timpul sejurului dvs. de iarnă.

Pentru orice alte întrebări sau nelămuriri, suntem la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru aventura dvs. la schi!

Ce facilitati si servicii sunt incluse in pachetele de ski?

Serviciile incluse în pachetele noastre de ski variază în funcție de destinație și de opțiunile alese. De obicei, pachetul include cazare și masă, precum și skipass pentru acces la pârtii. Cu toate acestea, înțelegem că preferințele pot varia, așa că oferim flexibilitate. Dacă doriți să renunțați la skipass, puteți selecta opțiunea "fără skipass" în procesul de rezervare, iar costul acestuia va fi exclus din preț. Vă rugăm să rețineți că, în unele oferte, skipass-ul este obligatoriu și nu poate fi eliminat.

De asemenea, pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de schi sau snowboard, oferim opțiunea de a rezerva cursuri la școlile locale de schi și snowboard. Pentru unele destinații, colaborăm cu școlile locale și putem oferi reduceri între 5 și 15% pentru cursurile rezervate. Reducerea este inclusă în serviciile noastre și veți primi un voucher pe care trebuie să-l prezentati la școala locală pentru a beneficia de reducere.

De unde pot achiziționa serviciile de transport cu avion pentru sejurul meu la ski?

Cu plăcere vă putem ajuta să achiziționați servicii de transport cu avion pentru sejurul dvs. la ski. Putem să le includem în oferta noastră sau să le oferim separat, în funcție de preferințele dvs. și de destinația aleasă. Avem parteneriate cu diverse companii aeriene și putem găsi opțiunea cea mai potrivită pentru dvs. pentru a vă asigura că ajungeți la destinația dvs. de iarnă în siguranță și confort. Vă rugăm să ne contactați pentru a discuta mai multe detalii și opțiuni de transport cu avion pentru vacanța dvs. la schi.

width: 100%, height:4px

Cauți o experiență de ski personalizată în Italia?

Noi suntem aici pentru a te ajuta să creezi vacanța perfectă! Completeaza formularul de mai jos cu preferințele și datele tale, iar echipa noastră te va contacta si iti va oferi cele mai bune oferte personalizate.

Pregăteste-te pentru o aventură de iarnă de neuitat în Italia!

Scrie-ne un mesaj

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.
Solicita oferta