Exotic beach
Exotic beach

Tanzania: Întâlnire cu Localnicii

În Tanzania, viața de zi cu zi a localnicilor reflectă un amestec fascinant de tradiții culturale, ospitalitate caldă și conexiune cu natura. În satele lor pitorești, triburile masaai continuă să practice vechi obiceiuri de păstorit și agricultură, îmbrăcând hainele lor tradiționale viu colorate. Pe malurile lacurilor și râurilor, vei găsi pescari iscusiți, care folosesc tehnici transmise de-a lungul generațiilor.

In satele mici, triburile Maasai continuă tradițiile lor nomade, crescând turme de vite și păstrând cultura lor vibrantă. 

În orașe precum Dar es Salaam, viața urbană pulsantă aduce cu sine o diversitate culturală impresionantă, cu piețe aglomerate, ateliere de artizanat și restaurante cu bucate delicioase. 

width: 100%, height:3px
Sejururi Individuale în Tanzania

Alege sejururile individuale în Tanzania și creează-ți propria aventură. Explorează rezervații naturale fascinante, plaje idilice și tradiții autentice.

Creează-ți aventura perfectă, fie că vrei să explorezi savana africană sau să te relaxezi pe plajele cu nisip fin.

Descoperă Tanzania pe ritmul tău!

width: 100%, height:3px
Circuite cu Ghid în Tanzania: Explorare Autentică

Pregătește-te pentru o aventură autentică în Tanzania, alături de echipa noastră de ghizi experimentați. Cu o pasiune pentru cultura locală și peisajele spectaculoase, ghizii noștri te vor călăuzi prin safariturile uimitoare ale parcurilor naționale, te vor introduce în secretele triburilor locale și te vor ghida în aventuri neașteptate.

Aventura ta africană începe aici!

width: 100%, height:3px
Ce poti face in Tanzania?
Safari în Parcul Național Serengeti

detalii

Safari în Parcul Național Serengeti

Alegeți o safaritură în celebrul Parc Național Serengeti pentru a intra în mijlocul unuia dintre cele mai spectaculoase spectacole ale vieții sălbatice. Aici, veți avea privilegiul de a urmări migrația anuală a gnuilor, unde mii de animale traversează pustiurile în căutarea pășunilor mai bune. Cu un ghid experimentat la conducere, veți avea șansa să vedeți lei, leoparzi, elefanți și multe alte creaturi uimitoare în habitatul lor natural.

Explorarea Culturii Maasai

detalii

Explorarea Culturii Maasai

Înălțați-vă cunoștințele despre tradițiile și modul de viață al tribului Maasai, care au prosperat în această regiune a Africii timp de secole. Experimentați dansurile lor rituale pline de energie și participați la activități zilnice, cum ar fi pășunatul turmelor de vite. Această experiență oferă o privire profundă în lumea tradițională a Maasai.

Drumeții pe Kilimanjaro

detalii

Drumeții pe Kilimanjaro

Un vis pentru iubitorii de aventură, escala Kilimanjaro este o experiență ce nu trebuie ratată. Într-o călătorie care variază de la cinci la nouă zile, veți trece prin diverse ecosisteme, de la păduri pluviale tropicale până la câmpii alpine. În final, veți ajunge la vârful Uhuru Peak, de unde veți avea parte de vederi panoramice uimitoare.

Relaxare pe Insula Zanzibar

detalii

Relaxare pe Insula Zanzibar

Aterizați pe plajele cu nisip alb și apele cristaline ale insulei Zanzibar, unde veți găsi un paradis al relaxării. Explorează orașul istoric Stone Town, cu străzi înguste și clădiri din piatră, vizitează plantațiile de mirodenii și experimentează viața de coastă în stațiunile luxuriante. Dacă iubești scufundările, recifele de corali uimitoare sunt aproape de mal.

Călătorii cu Balonul cu Aer Cald în Parcul Național Serengeti

detalii

Călătorii cu Balonul cu Aer Cald în Parcul Național Serengeti

Privește în jos asupra Serengeti în timpul unui zbor cu balonul cu aer cald. Acesta este un mod unic de a observa viața sălbatică în habitatul său natural. De la pasarele zburătoare până la animale mari de pradă, veți avea parte de o experiență neașteptată și magică.

Parcul Național Ngorongoro - vizita

detalii

Parcul Național Ngorongoro - vizita

Descoperă craterul vulcanic masiv al Parcului Național Ngorongoro, unul dintre cele mai incredibile locuri din Africa pentru observarea vieții sălbatice. Aici, veți întâlni rinoceri negri, lei, elefanți și alte specii uimitoare care trăiesc într-un ecosistem bine conservat.

Popoarele Tribale Hadzabe - intalnire

detalii

Popoarele Tribale Hadzabe - intalnire

Vizitează triburile Hadzabe și Datoga și explorează tradițiile lor seculare. Vei învăța cum Hadzabe efectuează vânătoarea cu săgeți și cum Datoga lucrează metale prețioase. Această experiență autentică oferă o privire fascinantă în modul de viață al acestor triburi.

Navigare pe Lacul Victoria

detalii

Navigare pe Lacul Victoria

Ia o barcă și navighează pe Lacul Victoria, cel mai mare lac de apă dulce din Africa. În timpul călătoriei, vei avea ocazia să vizitezi insulele pitorești și satele locale, cunoscând cultura fascinantă a locuitorilor de pe malurile lacului. Aici vei descoperi o lume autentică și vibrantă.

20px

 

 

 

Suntem aici pentru a transforma visurile tale de vacanță în realitate.

Echipa noastră dedicată este pregătită să creeze pentru tine experiențe unice și personalizate. 

Lasă-ne să construim împreună cea mai frumoasă vacanță a vieții tale. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să facem realitatea viselor tale de călătorie. Cu un simplu pas, poți porni într-o călătorie extraordinară.


Completează formularul și începe aventura ta acum!

Vacanțe Personalizate: Creează-ți aventura de vis!

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.