;

Alege destinația perfectă pentru o vacanță reușită!

Oferte în timp real

Oferte în timp real

Descoperă oferte inegalabile și transformă-ți visul într-o vacanță memorabilă acum.
Brand de încredere

Brand de încredere

Oferim experiențe unice, așa că rezervă-ți din timp vacanța! Vara aceasta se poartă exotic.
Feedback pozitiv

Feedback pozitiv

Clienții adoră serviciile noastre! Feedback-ul pozitiv este dovada profesionalismului întregii echipe.
Experiență dovedită

Experiență dovedită

Prin cunoștințele și abilitățile acumulate în timp, DTravel Agency oferă cele mai bune soluții.

Sejururi cu avionul

Sejururi cu autocarul începând de la 250 de EURO

Descoperă unicitatea locurilor din Bulgaria și cufundă-te în experiențe culturale veritabile

Vacanțe în Bulgaria

Participă la o călătorie inedită prin Bulgaria

Ia o pauză de la agitația cotidiană și relaxează-te în Bulgariei, o țară care-și dezvăluie cu mândrie comorile culturale și naturale. Aici, vei fi primit de peisajele pitorești, plajele cu nisip de aur și muzica tradițională ce răsună prin văi și dealuri.

Începe-ți călătoria în Albena, un colț de paradis ascuns pe țărmul Mării Negre. Cufundă-te în apele sale liniștite și lasă-te îmbrățișat de soarele cald pe plajele cu nisip fin. Albena te va surprinde nu doar cu frumusețea sa naturală, ci și cu activitățile pe care le oferă, de la sporturi nautice la drumeții în natură.

De aici, mergem mai departe către Balchik, un orășel liniștit ce găzduiește una dintre cele mai frumoase grădini botanice din lume, cu peste 600 de specii de cactuși. Nu rata Palatul Reginei Maria, unde te vei pierde prin grădinile sale exotice și vei fi captivat de vederile panoramice asupra mării.

Ține-ți respirația în timp ce descoperi Nessebar, o perlă istorică cu rădăcini străvechi. Plimbă-te prin străduțele înguste, admiră casele de lemn colorate și bisericile bizantine și oprește-te la un restaurant tradițional pentru a gusta din delicioasele specialități locale.

Nisipurile de Aur sunt o altă destinație fascinantă. Aici, vei întâlni o combinație irezistibilă de plaje întinse, cu nisip auriu, și o viață de noapte vibrantă. Poți încerca o mulțime de sporturi acvatice sau poți doar să te relaxezi la soare, savurând un cocktail răcoritor.

Ultima oprire este Sunny Beach, cea mai mare și mai cunoscută stațiune de pe coasta Bulgariei. Te vei bucura de o atmosferă de neuitat, cu numeroase opțiuni de divertisment și relaxare. Plaja sa imensă, cu nisipul fin și apele calde, este locul perfect pentru a te relaxa și a te bucura de soare.

Bulgaria este o țară minunată, cu multe de oferit. Aici, vei întâlni oameni ospitalieri și vei descoperi o cultură autentică, plină de tradiții și obiceiuri. Fie că ești un aventurier în căutare de acțiune, un explorator al istoriei sau un iubitor de plaje și soare, Bulgaria te așteaptă să-i descoperi frumusețea neegalată.

 

Explorăm Împreună!

 

Calatorii de vis la doar un click distanta!

Pătrunde în lumea călătoriilor personalizate. Îți oferim experiențe unice, destinații de vis și buget adaptat nevoilor tale! Completează formularul și restul devine responsabilitatea noastră. Fă primul pas spre aventura vieții tale!

 

 

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid