Alege destinația perfectă pentru o vacanță reușită!

Oferte în timp real

Oferte în timp real

Descoperă oferte inegalabile și transformă-ți visul într-o vacanță memorabilă acum.
Brand de încredere

Brand de încredere

Oferim experiențe unice, așa că rezervă-ți din timp vacanța! Vara aceasta se poartă exotic.
Feedback pozitiv

Feedback pozitiv

Clienții adoră serviciile noastre! Feedback-ul pozitiv este dovada profesionalismului întregii echipe.
Experiență dovedită

Experiență dovedită

Prin cunoștințele și abilitățile acumulate în timp, DTravel Agency oferă cele mai bune soluții.

Sejururi cu avionul

Descoperă unicitatea locurilor din Cipru și cufundă-te în experiențe culturale veritabile

Vacanțe în Cipru

Participă la o călătorie inedită prin Cipru

Descoperă frumusețea Ciprului, o perlă strălucitoare în coroana Mediteranei. Regiunea îți oferă o paletă bogată a naturii și o istorie plină de povești, creând un cadru irezistibil pentru călătoria ta de vis.

 

Ayia Napa, cunoscută drept "Ibiza Estului", te va captiva cu plajele sale idilice de nisip alb, asemenea pudrei, și cu apele cristaline care se îmbină în culori ce variază de la albastru cobalt la turcoaz. Localnicii încântători, barurile pline de viață și cluburile care dansează până la răsărit oferă suficiente motive pentru a te îndrăgosti de Ayia Napa. Dar nu lăsa această fațetă energică să te distragă de la bijuteriile ascunse - precum Mănăstirea Ayia Napa, care oferă un echilibru divin de pace și liniște.

 

Larnaca, un oraș antic cu un spirit tânăr, te va răpi cu farmecul său. Pășind pe aleile sale înguste, vei descoperi comori istorice precum biserica Sfântul Lazar sau Fortul Larnaca, martori ai vremurilor trecute. Și nu uita să vizitezi Lacul Sărat, un sanctuar pentru flamingo roz în anotimpul rece.

 

Limassol, o fuziune perfectă între vechi și nou, te așteaptă cu Castelul medieval Limassol și promenada vibrantă a orașului, plină de cafenele și restaurante. Plimbă-te pe malul mării, bea un pahar de vin local și lasă-te purtat de atmosfera sa.

 

În final, Paphos, un oraș care a fost declarat Patrimoniu UNESCO, te invită să explorezi moștenirea sa culturală profundă. De la fabuloasele Mosaice Paphos, la impunătorul Tombele Regilor, fiecare colț al acestui oraș istoric are o poveste de spus.

 

Cipru nu este doar o destinație, ci o experiență, o imersiune într-un peisaj divin, bogat în cultură, istorie și ospitalitate. Dacă ești în căutarea unei escapade mediteraneene unde soarele zâmbește 365 de zile pe an, Cipru este alegerea perfectă. Îmbrățișează Ciprul. Îmbrățișează Viața.

 

Explorăm Împreună!

 

Calatorii de vis la doar un click distanta!

Pătrunde în lumea călătoriilor personalizate. Îți oferim experiențe unice, destinații de vis și buget adaptat nevoilor tale! Completează formularul și restul devine responsabilitatea noastră. Fă primul pas spre aventura vieții tale!

 

 

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.