Alege destinația perfectă pentru o vacanță reușită!

Oferte în timp real

Oferte în timp real

Descoperă oferte inegalabile și transformă-ți visul într-o vacanță memorabilă acum.
Brand de încredere

Brand de încredere

Oferim experiențe unice, așa că rezervă-ți din timp vacanța! Vara aceasta se poartă exotic.
Feedback pozitiv

Feedback pozitiv

Clienții adoră serviciile noastre! Feedback-ul pozitiv este dovada profesionalismului întregii echipe.
Experiență dovedită

Experiență dovedită

Prin cunoștințele și abilitățile acumulate în timp, DTravel Agency oferă cele mai bune soluții.

Sejururi cu avionul

Descoperă unicitatea locurilor din Egipt și cufundă-te în experiențe culturale veritabile

Vacanțe în Egipt

Participă la o călătorie inedită prin Egipt

Egiptul îți dezvăluie comorile cu o eleganță desăvârșită. Aici, fiecare destinație pe care o vizitezi îți va lăsa o amprentă și-ți va colora amintirile cu tonuri vibrante de aur și albastru.

Începe-ți aventura în Cairo, locul unde modernul și anticul conviețuiesc într-o armonie perfectă. Coboară în labirintul de străduțe ale vechiului oraș și lasă-te vrăjit de farmecul său autentic. Nu rata ocazia de a te apropia de misterul sfincșilor și piramidelor, martorii nemuritori ai unei civilizații antice.

 

Pornește mai apoi spre Hurghada și Makadi Bay, destinații de coastă unde răsfățul luxos se întâlnește cu frumusețea naturală a Mării Roșii. Descoperă plajele cu nisip fin și apele turcoaz, unde poți practica scufundările sau snorkeling-ul pentru a explora recifurile de corali vibrant colorate.

 

În Marsa Alam te așteaptă o altă lume submarină uimitoare, unde delfinii și țestoasele de mare îți sunt parteneri de înot. Tot aici, te poți lăsa învăluit de liniștea apelor Mediteraneene și te poți bucura de soarele strălucitor.

 

Safaga este refugiul tău dacă ești în căutarea unei destinații mai linistite, dar totuși plină de activități. De la windsurfing la tratamente cu nămol și sare în băile termale, ziua ta va fi plină de aventură și relaxare.

Sharm el Sheikh și Soma Bay, celebre pentru frumusețea lor pitorească, îți oferă șansa de a trăi experiențe de neuitat. De la excursii cu jeep-ul în deșert, la safariuri pe camilă și cina sub cerul înstelat, vei fi cufundat într-o lume de fantezie.

În Egipt, vei experimenta o armonie perfectă între cultura străveche și farmecul modern, între liniștea deșertului și dinamismul orașelor, între soarele arzător și apele răcoroase. Te așteptăm să te alături nouă în această călătorie magică, să îți îmbogățești spiritul cu experiențe unice și să culegi amintiri neprețuite pe meleagurile Egiptului.

 

Explorăm Împreună!

 

Calatorii de vis la doar un click distanta!

Pătrunde în lumea călătoriilor personalizate. Îți oferim experiențe unice, destinații de vis și buget adaptat nevoilor tale! Completează formularul și restul devine responsabilitatea noastră. Fă primul pas spre aventura vieții tale!

 

 

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.