;

Alege destinația perfectă pentru o vacanță reușită!

Oferte în timp real

Oferte în timp real

Descoperă oferte inegalabile și transformă-ți visul într-o vacanță memorabilă acum.
Brand de încredere

Brand de încredere

Oferim experiențe unice, așa că rezervă-ți din timp vacanța! Vara aceasta se poartă exotic.
Feedback pozitiv

Feedback pozitiv

Clienții adoră serviciile noastre! Feedback-ul pozitiv este dovada profesionalismului întregii echipe.
Experiență dovedită

Experiență dovedită

Prin cunoștințele și abilitățile acumulate în timp, DTravel Agency oferă cele mai bune soluții.

Sejururi cu avionul

Sejururi individuale

Sejururi cu autocarul începând de la 250 de EURO

Descoperă unicitatea locurilor din Grecia și cufundă-te în experiențe culturale veritabile

Vacanțe în Grecia

Participă la o călătorie inedită prin Grecia

Grecia, această bijuterie a Mediteranei, este încărcată de frumusețe și mister, cu o istorie fascinantă și peisaje de o autenticitate rară. Acolo unde se întrepătrund cerul azur, marea sclipitoare și dealurile cu măslini, există un cadru perfect pentru călătorii de neuitat.

 

Vizitează capitalele istorice precum Atena, unde monumente străvechi precum Acropolis și Partenonul îți vor arăta puterea și splendoarea Imperiului Grec antic. Plimbă-te pe străduțele înguste ale orașului Thessaloniki, încărcate de istorie, și descoperă gastronomia locală care îmbină perfect simplitatea și rafinamentul.

 

Dacă te atrag insulele, Grecia este raiul tău. Santorini, cu casuțele sale albe și cupolele albastre, oferă panorame de neegalat, în timp ce Mykonos te îmbie cu plajele sale însorite și viața de noapte agitată. Crete, cea mai mare insulă, te impresionează cu plajele sale idilice și ruinele palatului Knossos, martor al civilizației minoice.

 

Pentru amatorii de activități în aer liber, Grecia oferă o mulțime de oportunități: de la drumeții pe traseele montane din Thessaly, la sporturi acvatice pe coasta Ioniană sau excursii cu barca pe apele albastre ale Mării Egee.

 

Iar când soarele apune, îți poți petrece serile în tavernele locale, savurând preparatele tradiționale cu muzica grecească în fundal, sau poți alege să te relaxezi pe o plajă sub cerul înstelat. Nu există moment mai perfect pentru a savura un pahar de ouzo sau un vin local, în timp ce te lași purtat de ritmurile muzicii grecești.

 

Grecia, cu amestecul ei de istorie, cultură, natură și ospitalitate, te așteaptă să-i descoperi farmecul inconfundabil. Indiferent de interesele tale, aici vei găsi ceva care să te încânte și să-ți lase amintiri de neuitat. Descoperă frumusețea nesfârșită a Greciei – o destinație care nu încetează niciodată să te surprindă!

Explorăm Împreună!

 

Calatorii de vis la doar un click distanta!

Pătrunde în lumea călătoriilor personalizate. Îți oferim experiențe unice, destinații de vis și buget adaptat nevoilor tale! Completează formularul și restul devine responsabilitatea noastră. Fă primul pas spre aventura vieții tale!

 

 

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid