Meriți experiențe de neuitat în destinații de vis

Alonissos: Insula Grecească Neadormită

Alonissos este o promisiune a unei călătorii într-un colț neexplorat de paradis. Aflată în inima Mării Egee, această insulă elenă nu doarme niciodată. Aici, viața se derulează la un ritm în acord cu marea și soarele, într-o îmbrățișare eternă cu natura.

Pictată în nuanțe de albastru și verde, Alonissos se desfășoară într-o simfonie a frumuseții sălbatice. Peisajele sale sunt formate din dealuri împădurite, plaje ascunse cu nisip alb și ape turcoaz, în contrast cu satele sale pitorești, unde casele albe cu acoperișurile albastre par a se amesteca cu cerul.

Pe timp de zi, străzile sunt pline de localnici și turiști, fie că se aventurează în apele parcului marin local, fie că se bucură de deliciile culinare ale insulei. Noaptea, insula prinde viață sub cerul înstelat, cu muzică tradițională răsunând prin taverne și râsete împărtășite sub lumina lunii.

 

Explorăm Împreună!

 

Calatorii de vis la doar un click distanta!

Pătrunde în lumea călătoriilor personalizate. Îți oferim experiențe unice, destinații de vis și buget adaptat nevoilor tale! Completează formularul și restul devine responsabilitatea noastră. Fă primul pas spre aventura vieții tale!

 

 

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.

Ce poți vizita în Alonissos?

Parcul Național Marin
Este primul parc marin stabilit în Grecia, și cel mai mare în Europa. Acest parc oferă o varietate de ecosisteme marine și terestre, adăpostind o multitudine de specii, unele dintre ele fiind unice în lume. Vizitatorii pot face scufundări, navigație sau drumeții, pot observa delfini și focile-călugăr din Mediterană. 
Vechiul sat Alonissos

Cunoscut și sub numele de Chora, satul oferă o priveliște uluitoare asupra Mării Egee. Construcțiile din piatră, străzile înguste și atmosfera liniștită oferă o experiență autentică de viață grecească. De asemenea, biserica din centru, cu frumoasele sale picturi bizantine, este un punct de atracție deosebit.

Plajele din Alonissos

Insula este faimoasă pentru plajele sale pitorești cu ape cristaline. Plaja Chrisi Milia este cea mai cunoscută, cu nisip auriu fin și măslini împrăștiați. Alte plaje recunoscute și apreciate de turiști sunt: Kokkinokastro cu nisipul său roșu și Megalos Mourtias cu priveliștea sa minunată asupra mării.

Muzeul de Istorie Locală

Acest muzeu își propune să păstreze și să prezinte istoria și cultura locală a locului. Turiștii pot vedea expoziții de artă populară, costume tradiționale, instrumente muzicale, unelte de pescuit și multe altele. Este un mod minunat de a înțelege mai bine modul de viață și istoria poporului de pe insulă.

Avem cele mai bune prețuri la cazări