Meriți experiențe de neuitat în destinații de vis

Corfu: O vacanță de vis în Grecia

Corfu, cunoscută și sub numele de Kerkyra, este o destinație perfectă pentru o vacanță de vis în Grecia. Peisajuleste un amestec armonios de plaje idilice, dealuri acoperite de măslini, vinuri și citrice, precum și orașe pitorești cu clădiri în stil venețian. Unul dintre cele mai frumoase locuri este Paleokastritsa, o zonă cu golfuri adânci, apa turcoaz și numeroase mânăstiri.

Când ajungeți în orașul Corfu, vă veți pierde în labirintul de străduțe înguste, numite "kantounia", unde puteți descoperi magazine tradiționale, cafenele și taverne. Aici veți găsi și Fortăreața Vechiă și Fortăreața Nouă, care oferă vederi panoramice asupra orașului și a mării. Cultura locală este la fel de fascinantă, cu multe festivaluri și evenimente care au loc pe tot parcursul anului.

 

 

Explorăm Împreună!

 

Calatorii de vis la doar un click distanta!

Pătrunde în lumea călătoriilor personalizate. Îți oferim experiențe unice, destinații de vis și buget adaptat nevoilor tale! Completează formularul și restul devine responsabilitatea noastră. Fă primul pas spre aventura vieții tale!

 

 

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.

Ce poți vizita în Corfu?

Palatul Achillion

Paltul a fost construit în secolul XIX pentru împărăteasa Elisabeta a Austriei, cunoscută sub numele de Sisi. Fiind o iubitoare de mitologie greacă, Sisi a numit palatul în onoarea eroului Ahile. Este un momument renumit pentru grădinile și statuile sale grandioase, dar și pentru vederile spectaculoase spre Marea Ionică. Consultă ofertele noastre!

Fortăreața Veche

Fortăreața Veche, sau Paleo Frourio, este un monument istoric din Corfu, datând din secolul al VI-lea. Fortăreața a fost construită pe un promontoriu, oferind o priveliște panoramică asupra orașului și a mării. În interior, puteți explora biserica bizantină a Sfântului Gheorghe, un far și un muzeu militar. Consultă ofertele noastre! 

Strada Liston

Această stradă pitorească din Corfu Town este renumită pentru arhitectura sa de influență franțuzească, cu arce mari și terase de cafenele. Este un loc perfect pentru a se plimba, a savura o cafea și a admira atmosfera locală. Pe timp de noapte, Liston devenine un loc vibrant de socializare. consultă ofertele noastre! 

Plaja Paleokastritsa

Cunoscută pentru apele sale turcoaz, Paleokastritsa este una dintre cele mai frumoase plaje din Corfu. În apropiere se află mănăstirea Paleokastritsa, care datează din secolul al XIII-lea și care oferă turiștilor un amestec de relaxare pe plajă și explorare culturală. Nu uita de excursiile cu barca la peșterile din apropiere.

Avem cele mai bune prețuri la cazări