Meriți experiențe de neuitat în destinații de vis

Lefkada: paradisul dintre munți și mare

Situată în inima Mării Ionice, Lefkada este o insulă care îmbină perfect frumusețea munților cu fascinanta liniște a mării. Cu peisajele sale spectaculoase, care variază de la pantele înverzite ale munților până la plajele cu nisip fin și apele albastre, Lefkada este cu adevărat un paradis de descoperit.

Insula este cunoscută pentru plajele sale uimitoare, printre care se numără Porto Katsiki și Egremni, două dintre cele mai frumoase plaje din întreaga lume. Apele sale albastre sunt de o claritate uluitoare, în timp ce nisipul fin și alb creează un contrast spectaculos cu vegetația luxuriantă care înconjoară plajele.

Munții din Lefkada adaugă o notă de dramatism și măreție peisajului. Aceștia sunt acoperiți de păduri de pini și de livezi de măslini, formând un fundal impresionant pentru micile sate pitorești care punctează coasta. Lefkada nu este doar un loc de o frumusețe naturală uimitoare, ci și o insulă cu o istorie bogată și o cultură vibrantă. 

Explorăm Împreună!

 

Calatorii de vis la doar un click distanta!

Pătrunde în lumea călătoriilor personalizate. Îți oferim experiențe unice, destinații de vis și buget adaptat nevoilor tale! Completează formularul și restul devine responsabilitatea noastră. Fă primul pas spre aventura vieții tale!

 

 

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.

Ce poți vizita în Lefkada, Grecia?

Plaja Porto Katsiki

Porto Katsiki este una dintre cele mai frumoase plaje din Europa. Renumită pentru apele sale albastre-azurii și pentru faleza înaltă, este înconjurată de dealuri abrupte, creând un peisaj cu adevărat impresionant. Plaja este un loc perfect pentru a te relaxa, a înota și a te bucura de soare.

Fâșia de nisip Egremni

Un alt paradis al plajelor din Lefkada este Egremni, cu nisipurile sale aurii și cu apele cristaline. Accesibilă numai pe mare din cauza unui cutremur recent, plaja Egremni este un loc perfect pentru cei care caută liniște și frumusețe naturală. Consultă ofertele noastre și programează-ți vacanța!

Mănăstirea Faneromeni

Situată pe un deal deasupra orașului Lefkada, Mănăstirea Faneromeni este cel mai important centru religios al insulei. De aici, vizitatorii pot admira vederi panoramice asupra orașului și a Mării Ionice. Mănăstirea găzduiește și un mic muzeu cu obiecte bisericești și multe alte obiecte atractive. 

Nidri Waterfalls

Cascada din Nidri, cunoscută sub numele de Cascada Dimossari, este una dintre cele mai impresionante atracții naturale ale insulei Lefkada. Situată în apropierea localității Nidri, pe coasta estică a insulei, aceasta atrage vizitatori cu apele sale cristaline care se prăvălesc într-un bazin natural.

Avem cele mai bune prețuri la cazări