Meriți experiențe de neuitat în destinații de vis

Thassos: Smaraldul neexplorat al Mării Egee

Thassos, numită "smaraldul Mării Egee", este o insulă grecească încântătoare, cunoscută pentru plajele sale cu nisip alb, marea cu nuanțe de albastru și verde și munții acoperiți de păduri de pini. Este cea mai nordică insulă a Greciei și este o destinație de vacanță ideală pentru cei care caută frumusețea naturală într-un mediu liniștit și relaxant.

Capitala insulei, Limenas, este un amestec de istorie și modernitate. Aici puteți explora situl arheologic antic, cu ruinele sale, un agora și un templu dedicat zeului Dionysos. Una dintre cele mai populare atracții ale insulei este Mănăstirea Arhanghelul Mihail, aflată pe un promontoriu cu vedere la mare, oferind priveliști panoramice de neegalat.

Insula este, de asemenea, faimoasă pentru plajele sale idilice. Golden Beach, cu nisipul său fin și apele sale liniștite, este ideală pentru familiile cu copii, în timp ce plaja Marble, numită astfel datorită pietrelor albe marmorate, impresionează prin frumusețea sa neobișnuită.

Explorăm Împreună!

 

Calatorii de vis la doar un click distanta!

Pătrunde în lumea călătoriilor personalizate. Îți oferim experiențe unice, destinații de vis și buget adaptat nevoilor tale! Completează formularul și restul devine responsabilitatea noastră. Fă primul pas spre aventura vieții tale!

 

 

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.

Ce poți vizita în Thassos?

Muntele Ipsarion

Muntele Ipsarion: vârfuri înalte, priveliști panoramice, flori sălbatice și o îmbinare perfectă cu natura. Cățărându-te pe potecile serpuite, pătrunzi în inima naturii virgine. Zgomotul păsărilor și susurul vântului sunt singurele sunete ce-ți însoțesc pasul. De la vârf, privirea ți-e furată de tabloul insulelor din depărtare.

Mănăstirea Arhanghelul Mihail

Mănăstirea Arhanghelul Mihail: un sanctuar spiritual cu vederi uimitoare spre Marea Egee, un loc de pace. Înconjurată de verdele luxuriant al vegetației, mănăstirea emană un aer de sfințenie. Interiorul, bogat ornamentat, adăpostește icoane vechi și obiecte religioase de valoare

Plaja Marble

Plaja Marble: paradis alb și albastru, unde nisipul marmore se topesc cu marea într-un spectacol vizual. Când soarele strălucește, apele transparente ale mării scânteiază ca diamantele. Albul nisipului și al stâncilor reflectă lumina solară, creând o atmosferă pură, aproape divină. Aici, zgomotul mării îmbie la relaxare totală.

Minele de marmură Aliki

Minele de marmură Aliki: un amestec fascinant de istorie antică și frumusețe naturală, pur și simplu uimitor. Peisajul este marcat de blocuri de marmură abandonate, mărturii ale epocii romane. Apele albastre se oglindesc în ele, creând un peisaj pitoresc. Site-ul, încărcat cu istorie, fascinează și copleșește.

Avem cele mai bune prețuri la cazări