;

Alege destinația perfectă pentru o vacanță reușită!

Oferte în timp real

Oferte în timp real

Descoperă oferte inegalabile și transformă-ți visul într-o vacanță memorabilă acum.
Brand de încredere

Brand de încredere

Oferim experiențe unice, așa că rezervă-ți din timp vacanța! Vara aceasta se poartă exotic.
Feedback pozitiv

Feedback pozitiv

Clienții adoră serviciile noastre! Feedback-ul pozitiv este dovada profesionalismului întregii echipe.
Experiență dovedită

Experiență dovedită

Prin cunoștințele și abilitățile acumulate în timp, DTravel Agency oferă cele mai bune soluții.

Sejururi cu avionul

Circuite

Descoperă unicitatea locurilor din Turcia și cufundă-te în experiențe culturale veritabile

Vacanțe în Turcia

Participă la o călătorie inedită prin Turcia

Descoperă Turcia, țara unde vei trăi o călătorie magică între trecut și prezent, între orient și occident. De la strălucitoarele orașe, pline de viață, la peisajele pitorești de coastă, Turcia te așteaptă să-ți deschizi inima și sufletul. 

 

Vizitează Fethiye, un paradis al naturii unde vei fi impresionat de frumusețea naturală și diversitatea peisajelor. Aici te poți relaxa pe plajele cu nisip fin sau poți naviga printre insulele din Golful Fethiye. Fii pregătit să te scufunzi în apele turcoaz ale Mării Egee și să explorezi anticul oraș Lycian, cu ruinele sale misterioase.

 

Călătoria continuă în Istanbul, unde vei putea vizita moscheea Albastră, cu minaretele ei înalte, și faimoasa bazilică Aya Sofia, care fascinează cu grandiozitatea sa. Nu uita să te rătăcești printre labirintul de străzi al Grand Bazar, unde te așteaptă o experiență de shopping autentică.

 

În Izmir, te vei lăsa sedus de atmosfera sa caldă și vibrantă. Plimbă-te pe promenada Kordon, savurează o cafea turcească într-una din cafenelele locale și lasă-te încântat de muzica stradală. În Izmir, vei putea vizita și impresionantul sit arheologic Ephesus, un adevărat muzeu în aer liber.

 

Kusadasi, poarta către marea Egee, îți oferă plaje superbe și nenumărate activități nautice. Aici te poți relaxa sub soare sau poți practica diverse sporturi de apă. Seara, orașul se animă cu tavernele sale tradiționale și cluburi moderne.

 

Marmaris, o altă bijuterie a Turciei, este locul perfect pentru iubitorii de natură. Aici poți face drumeții prin păduri de pini sau poți naviga pe apele albastre ale mării, descoperind golfuri și insule pitorești. În plus, Marmaris este renumit pentru băile sale turcești - Hammam, unde te poți răsfăța cu un masaj tradițional.

 

În final, te vei opri în Oludeniz, cu legendara sa "Blue Lagoon". Aici vei găsi una dintre cele mai frumoase plaje din lume, cu apele sale de un albastru pur. Este și un loc perfect pentru parapantă, oferindu-ți o priveliște de neuitat.

 

Turcia este un amestec fascinant de culturi și tradiții, unde te vei pierde în farmecul său oriental și te vei regăsi în ospitalitatea sa caldă. O aventură în Turcia îți va lăsa amintiri de neuitat și dorința de a te întoarce. Descoperă, simte, trăiește Turcia!

 

Explorăm Împreună!

 

Calatorii de vis la doar un click distanta!

Pătrunde în lumea călătoriilor personalizate. Îți oferim experiențe unice, destinații de vis și buget adaptat nevoilor tale! Completează formularul și restul devine responsabilitatea noastră. Fă primul pas spre aventura vieții tale!

 

 

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid