Meriți experiențe de neuitat în destinații de vis

Antalya: Cele mai bune oferte all inclusive

Antalya te așteaptă să-i descoperi frumusețile. Aici, muntele întâlnește marea într-un peisaj de o rară frumusețe, unde plajele cu nisip fin sunt mărginite de munți impunători și plantații de portocali și lamâi. Plimbă-te pe străduțele înguste și pietruite ale vechiului oraș, Kaleiçi, pentru a descoperi clădiri otomane cu un farmec aparte, magazine de suveniruri pline de culoare și terase unde poți gusta din mâncărurile tradiționale turcești.

Portul Yat Liman, încadrat de ziduri antice, este locul ideal pentru a te relaxa și a admira priveliștea. Iubitorii de istorie vor fi încântați de vizitarea siturilor arheologice Perge și Aspendos, aflate în apropiere. Antalya este, de asemenea, un paradis pentru amatorii de sporturi nautice, oferind condiții excelente pentru surfing, yachting sau scufundări. Pe lângă toate acestea, ospitalitatea localnicilor și atmosfera vibrantă a orașului vor face ca vacanța ta în Antalya să fie una de neuitat.

Explorăm Împreună!

 

Calatorii de vis la doar un click distanta!

Pătrunde în lumea călătoriilor personalizate. Îți oferim experiențe unice, destinații de vis și buget adaptat nevoilor tale! Completează formularul și restul devine responsabilitatea noastră. Fă primul pas spre aventura vieții tale!

 

 

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.

Ce poți vizita în Antalya?

Centrul Vechi Kaleiçi

Kaleiçi este cartierul istoric al orașului, cu străduțe înguste și pietruite, case tradiționale otomane, magazine de suveniruri, restaurante și cafenele. Aici puteți vizita principalele monumente ale orașului, precum Tourul cu Ceas, Minaretul Yivli și Poarta lui Hadrian. Kaleiçi este un loc plin de istorie și cultură, dar în același timp colorat și plin de viață, unde puteți savura bucătăria turcească într-unul dintre renumitele sale restaurante.

Museum Antalya

Reprezintă unul dintre cele mai mari și mai impresionante muzee din Turcia. Găzduiește o colecție cu numeroase artefacte descoperite în regiune, care acoperă diferite perioade istorice, de la preistorie până la perioada bizantină. Exponatele sale includ statui, bijuterii, monede, mozaicuri și multe altele. Cele mai remarcabile sunt colecțiile de statui din perioada romană și colecția de artefacte din Perge, un oraș antic din apropiere. Vizitați muzeul dacă sunteți interesați de istorie și arheologie.

Düden Waterfalls

La doar câțiva kilometri de centrul orașului Antalya, veți găsi Cascada Düden, un loc frumos și liniștit în mijlocul naturii. Apa se prăbușește de la o înălțime de 20 de metri, într-o peșteră misterioasă subterană. Poți merge în spatele cascadei și te poți bucura de o priveliște spectaculoasă. Înconjurată de un parc frumos, cu o multitudine de plante și animale, cascada Düden este un loc ideal pentru o zi de relaxare departe de agitația orașului.

Termessos

La o distanță scurtă de Antalya, se află ruinele orașului antic Termessos, situat pe un munte la o altitudine de peste 1000 de metri. Termessos este renumit pentru teatrul său impresionant, cu o capacitate de peste 4000 de locuri, și pentru necropola sa cu sute de morminte antice. Pe lângă ruinele sale fascinante, Termessos oferă și vederi spectaculoase asupra regiunii Antalya și a Parcului Național Güllük Dağı în care se află. 

Avem cele mai bune prețuri la cazări