Meriți experiențe de neuitat în destinații de vis

Kusadasi: Vacanță la mare cu Soare și Istorie

Kusadasi se mândrește cu plaje magnifice și ape turcoaz, perfecte pentru înot și sporturi nautice. Marina oferă o panoramă splendidă, fiind locul ideal pentru o plimbare relaxantă sau pentru a savura preparatele locale la unul dintre numeroasele restaurante de pe mal.

Dar Kusadasi este mai mult decât o destinație de plajă. Este un punct de plecare spre situl antic Efes, unul dintre cele mai bine păstrate orașe antice din lume, unde vei putea admira Templul Artemis, una dintre cele șapte minuni ale lumii antice.

Dacă ești pasionat de shopping, Bazarul din Kusadasi este locul perfect. De la bijuterii tradiționale la țesături, condimente și suveniruri, vei găsi totul aici, în inima orașului. Dacă ești pasionat de shopping, Bazarul din Kusadasi este locul perfect. De la bijuterii tradiționale la țesături, condimente și suveniruri, vei găsi totul aici, în inima orașului.

Explorăm Împreună!

 

Calatorii de vis la doar un click distanta!

Pătrunde în lumea călătoriilor personalizate. Îți oferim experiențe unice, destinații de vis și buget adaptat nevoilor tale! Completează formularul și restul devine responsabilitatea noastră. Fă primul pas spre aventura vieții tale!

 

 

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.

Ce poți vizita în Kusadasi?

Cetatea Pigeon

Cetatea Pigeon este o fortăreață situată pe un promontoriu care se întinde în mare, fiind unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale orașului.  Oferă o priveliște minunată asupra mării Egee și a orașului. Înăuntru, există un mic muzeu care prezintă diverse artefacte istorice descoperite în zonă.

Parcul Național Dilek

Parcul Național Dilek Peninsula-Buyuk Menderes Delta este un loc minunat pentru iubitorii de natură. Găzduiește numeroase ecosisteme, de la păduri de pini la plaje izolate și stânci abrupte. Aici puteți merge pe drumeții, înota sau pur și simplu vă puteți relaxa în peisajul sălbatic.

Ephesus

La o distanță scurtă de Kusadasi, veți găsi anticul oraș roman Ephesus, unul dintre cele mai bine conservate situri arheologice din lume. Ephesus este cunoscut pentru Templele Artemis (una dintre cele șapte minuni ale lumii antice), Calea Marmurată, Biblioteca Celsus și Amfiteatrul Mare. 

Casa Fecioarei Maria

Este o locație sacră pentru creștini și musulmani deopotrivă. Se crede că Fecioara Maria a trăit ultimii ani din viață aici, în apropierea Ephesus. Casa este un loc de pelerinaj și oferă o atmosferă de liniște și pace. Poziția ei, pe un deal cu vedere la Ephesus, oferă și o priveliște minunată.

Avem cele mai bune prețuri la cazări