Charter Dubai - The Address Dubai Mall

Hotelul Address Dubai Mall de 5 stele se află in Dubai Mall, langă Burj Khalifa și oferă WiFi gratuit și piscină infinită, in aer liber, cu vedere la Burj Khalifa. Aeroportul Internațional Dubai este la 12,4 km.

Unitățile de cazare de la Address au balcon cu vedere frumoasă la orașul Dubai. Unele unități de cazare oferă vedere la Burj Khalifa. Fiecare unitate de cazare pune la dispoziție TV cu ecran plat și minibar. Oaspeții beneficiază de aparat de ceai/cafea gourmet.

Cabana oferă mese in aer liber, o selecție de mancăruri la grătar și cocktail-uri exotice. Karat, lounge-ul din hol, servește gustări și sandvișuri. Lounge-ul este deschis pană seara tarziu și oferă divertisment in timpul serii.

Centrul de fitness deschis non-stop pune la dispoziție echipament ultramodern și antrenori personali certificați. Centrul spa include salon de coafură și manichiură, facilități de hidroterapie și zone de relaxare. Tratamente prin masaj pot fi rezervate in avans.

Address Dubai Mall se află la 17,8 km de Wild Wadi Waterpark și Ski Dubai. Dubai International Marine Club și Dubai Marina Walk sunt la 20 km.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta