Charter Creta - Chania - Airis Boutique and Suites, cu plecare din Cluj Napoca

Amplasare

Acest hotel se află in apropiere de plajă, intr-o zonă centrală in Chania.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Hotelul cu aer condiționat oferă room-service. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă in spațiile comune. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Camere dispun de un pat „King size” și de o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon, un televizor și WiFi creează confort optim. In baia dotată cu un duș se află un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. Piscina exterioară garantează răcorire și inviorare. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa insorită. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness și terapii prin masaj. Programul de divertisment cuprinde un program de recreere și muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă micul dejun, pranzul și cina.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Airis Boutique & Suites, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta