Hotelul Almyra este situat in Fiscardo si oferă 2 piscine cu apă dulce si o terasă pe acoperis cu vedere panoramică la golf. Camerele sale sunt fermecătoare si sunt dotate cu TV prin satelit si DVD player.

Camerele romantice ale Hotelului Almyra au mobilier de culoare crem si tapet elegant. Dotările standard includ facilităti pentru prepararea de ceai si cafea si acces gratuit la internet prin cablu.

Piscinele Hotelului Almyra sunt inconjurate de o terasă la soare, cu vedere la mare. De asemenea, hotelul are un boutique elegant care oferă o selectie de suveniruri exclusiviste, bijuterii, obiecte de artă si de imbrăcăminte. In zona de salon a hotelului se oferă acces gratuit la internet wireless.

Micul dejun si pranzul pot fi savurate pe terasa hotelului, care oferă vedere minunată la mare si la dealurile din jur. Barul de la piscina hotelului si barul de pe acoperis servesc băuturi.

Almyra este la 10 minute de mers pe jos de portul pitoresc Fiskardo. Este disponibil un serviciu de transfer cu autobuzul la si de la Fiskardo. Cosmopolita plajă Emblisi se află la 15 minute de mers pe jos. Hotelul oferă parcare gratuită.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - KEFALONIA 2024(MIERCURI) Bucuresti - Kefalonia; TAXE AEROPORT; Avion KEFALONIA - OTOPENI 2024(MIERCURI) Kefalonia - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Almyra, Kefalonia, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta