Descriere: Hotelul Funchal Design este o unitate de cazare din regiunea Funchal din Madeira. Acest hotel are o tematica alb-negru care ofera un aer elegant si rafinat cladirii. 

Localizare: Hotelul este localizat la 5 minute de mers pe jos de catedrala Funchal. Un alt obiectiv turistic de langa unitatea de cazare este Teatrul Municipal care se alfa la 600 de metri de acesta. Cel mai apropiat aeroport de hotel este Aeroportul Madeira, care este situat la 14 km de unitatea de cazare. 

Facilitati hotel: Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant care serveste peste 560 de preparate din bucataria locala si international, parcare.  

Dotari camere: Toate camerele hotelului ofera aer conditionat si baie privata cu dus sau cada, chicineta, frigider, cuptor cu microunde si aparat pentru ceai/cafea. 

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - MADEIRA 2024 (miercuri) Bucuresti - Madeira; TAXE AEROPORT; Avion MADEIRA - OTOPENI 2024 (miercuri) Madeira - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre FUNCHAL DESIGN, Madeira, Portugalia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta