Sejur New York - Freehand New York, cu plecare din Bucuresti

Freehand New York se află in clădirea fostului Hotel George Washington, care a găzduit in trecut numeroși scriitori, muzicieni și artiști. Proprietatea oferă cinci restaurante și baruri și un parteneriat artistic cu Colegiul Bard și are un design realizat de Roman and Williams.

Toate unitățile de cazare includ baie privată, dotată cu halate de baie, papuci și articole de toaletă marca Argan. In fiecare cameră există apă, mere, televizor smart HD și seif.

Restaurantul și barul din holul hotelului sunt administrate de grupul Happy Cooking Hospitality al restauratorului Gabriel Stulman, cunoscut pentru familia de restaurante din cartierul West Village. Pentru oaspeții care nu au mult timp la dispoziție, Matt Kliegman, Carlos Quirarte și Melia Marden au deschis un local cu mancare la pachet, care aparține de cafeneaua lor renumită The Smile din cartierul Noho. Gabriel Orta și Elad Zvi de la Bar Lab au deschis Broken Shaker pe acoperișul de la Freehand New York.

Freehand NY se află pe Lexington Avenue, intre străzile 23 și 24, la cațiva pași de Union Square, Midtown și Flatiron. Stația liniei de metrou 6 este situată la 160 de metri. Clădirea Flatiron se află la 644 de metri, iar parcul din Madison Square este situat la 483 de metri. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul LaGuardia, aflat la 14,4 km de Freehand New York.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Freehand New York, New York, Statele Unite

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta